Kontakt os | Konsulenter og professionel rådgivning | Konsulenter til innovation og optimering af salg, marketing og serviceKonsulenter til optimering af flow, salg, marketing og service

Konsulenthuset TURNER & KO tilbyder kompetente konsulenter til optimering af flow, salg, marketing og service. Vores ekspertteam består af fremtids- og forretningsorienterede innovative konsulenter til effektivisering og optimering af virksomheder.

Ekspertteamet hos TURNER & KO er sammensat af IT-konsulenter, cloud konsulenter, Salesforce CRM konsulenter, arkitekter og udviklere, integrationskonsulenter, CRM konsulenter, forretningskonsulenter, flow- og proceskonsulenter, Lean konsulenter, ERP konsulenter, e-handelskonsulenter og digitale marketing konsulenter. Vi rådgiver, implementerer, integrerer, supporterer moderne forretningsløsninger og skaber innovation.

Konsulenterne har know-how i optimering af salg, marketing og service i virksomheder, og forbedrer effektiviteten hos medarbejderne, i IT-systemer og processer. TURNER & KO er i stand til at skabe brugervenlige løsninger, som viser data i realtime på alle platforme.

TURNER & KO har fokus på innovation, kunden i centrum, optimering, effektivisering, flow, rådgivning, involvering, udvikling, implementering, integration, projektledelse, brugervenlighed, support og undervisning.

Konsulenthus Konsulenter Innovation Rådgivning Analyse Implementering Udvikling Integration Tests Optimering Undervisning Projektledelse TURNER & KO København Århus Danmark

Vi skaber målbar værdi med vores innovative optimering af flow, salg, marketing og service, som giver effektivitet i virksomheder, IT og processer. Den målbare værdi vi skaber er typisk 15-45% forbedring af effektiviteten og 10-20% forøgelse af omsætningen. Se nogle af vores referencer.

Innovative og tekniske konsulenter med overblik, indblik og erfaring ....
Konsulenterne har mere end 10 års erfaring med implementering af IT, integrationer og optimering af processer. Typisk har vores konsulenter en baggrund fra forretningssiden inden for salg, markedsføring og kundeservice. Derfor vil du opleve at vores konsulenter har stort overblik, indblik og teknisk erfaring med løsninger der skaber værdi.

Konsulenthus med de bedste tekniske eksperter tilbyder bl.a.:   

 • Rådgivning om CRM løsninger, cloud løsninger, e-handelssystemer, e-mail marketing systemer
 • Foranalysering af virksomhedens udfordringer, behov, styrker og svagheder
 • Optimering af jeres effektivitet, omsætning, indtjening og medarbejdertilfredshed
 • Implementering af cloud, Salesforce CRM, e-handel, CMS, web, e-mail marketing, ERP og data 
 • Integration af salgs-, service- og marketingprocesser med BI-, web-, ordre-, finans- og IT-systemer
 • Optimering af bl.a. kundesystemer, databaser, web, brugervenlighed, synlighed, kundetilfredshed 
 • Lean, effektivisering og procesoptimering lokalt og globalt
 • Forenkling og effektivisering af arbejdsprocesser og IT-systemer
 • Automatisering af flow og processer der skaber større værdi
 • Udformning af strategi inden for go-to-market, online, salg, kundeservice, markedsføring og IT
 • Udfordring af ledelse og forretning til at få skabt øget fokus på salg og effektivitet

Se udvalgte referencer, der med fordel har anvendt vores konsulenter, innovation, know-how og kompetencer.

Kontakt os!
Ønsker du værdifuld rådgivning eller at blive udfordret på jeres processer og løsninger i dag - kontakt konsulenthuset TURNER & KO via vores kontaktside