Kontakt os | Lean Konsulent til effektiviseringLean Konsulent til Effektivisering

Lean handler om at gøre de rigtige ting og dernæst om at gøre tingene rigtigt. Et Lean projekt kræver vilje og vejledning af professionelle Lean konsulenter for at opnå et godt resultat.

En begyndelse i et Lean projekt kan typisk være at vi sikrer, at i er på rette vej med at skabe et produkt eller ydelse som kunderne rent faktisk har brug for, og som giver værdi. Herefter begynder vi at finjustere jeres aktiviteter i bl.a. IT, CRM, produktion, distribution, salg, kundeservice og markedsføring. Typisk til det være spild af gode kræfter at trimme sejl og begive sig ud på åbent hav, førend alle er enige om kursen.
Lean Konsulenter - Effektivisering - Optimering - Forandring - Effektiviseringskonsulent - Optimeringskonsulent - Forandringskonsulent - Lean - Danmark
Et eksempel på en Lean opgave kunne være forbedring af kundeservice og salg 
I vores Lean-proces, starter vi typisk med at tage udgangspunkt i kunden, og hvordan der kan skabes værdi for denne. Det første lean-princip vi typisk indfører handler om, at alle i virksomheden bliver klar over, hvad der skaber denne værdi. Vores Lean konsulent vil udfordre jeres traditionelle metoder og processer, og sammen vil vi definere og opbygge nye effektive processer der motiverer og skaber vækst efter vores metoder. Ofte oplever vi at der sker en nedbrydelse af silo-tankegangen hen i mod en mere kundeorienteret tankegang. En LEAN proces kan vi gennemføre på mellem 10-120 dage alt efter virksomhedens eller afdelingens størrelse, og udfordringer.


Undgå spildtid - værdifulde muligheder med en Lean konsulent
Lejer i en Lean konsulent fra TURNER & KO, har i mulighed for at få trimmet og effektiviseret jeres arbejdsprocesser, forretning, afdeling, salg, service, markedsføring, IT og ikke mindst jeres medarbejdertilfredshed. Vi kan hjælpe med hele jeres interne forretningsflow fra emne til kunde og til fastholdelse af kunder.

Med Lean metoder trimmer og effektiviserer vi jeres organisation mod nye tider
Vi trimmer og effektivisere inden for IT, CRM, forretning, salg, kundeservice, marketing, processer, systemer og medarbejderer. Vi skaber større sammenhænge mellem kunder, ressourcer, organisation, processer og systemer. Vi kan foranalysere et effektiviseringspotentiale og evt. investeringsomfang. Vi laver kunde-, effekt-, salgs- og medarbejdertilfredshedsvurdering og projektledelse i hele forløbet. Fuld tilfredshed.

Positive resultater med 15-35% værdiforøgelse
Top trimmet CRM, processer, salg, markedsføring, kundeservice og medarbejderer. Langt større kunde- og medarbejdertilfredshed, bedre service og kvalitet på alle kontaktplatforme. Større effektivitet og indtjening. Typisk forbedre vores Lean proces effektiviteten med +15-35% og salget med +10-15% om året, alt afhængig af organisation, virksomhedstype, og omfang. 

Overvejer i at komme igang med Lean, så kontakt os og hør om mulighederne
Start en uforpligtende dialog med vores Lean konsulent. Anvend gerne vores kontaktform eller ring til TURNER & KO på telefon 70701036.