Salesforce kurser - træning - undervisning - Danmark - København - Århus - Norge- SverigeSalesforce CRM Kurser, Træning og Undervisning

Salesforce kurser, træning og undervisning for kommende og erfarne brugere af Salesforce CRM. Vi tilbyder en række skræddersyet kurser, hvor vi træner og underviser virksomhedens brugere på alle niveauer i anvendelse af Salesforce. Vores undervisere har mange års erfaring i Salesforce CRM, og undervisningen kan som udgangspunkt foregå på dansk, engelsk, norsk og svensk. Andre sprog efter nærmere aftale.

Vi udfører træning og undervisning i Salesforce CRM med enkeltpersoner, nyansatte, superbrugere og almindelige brugere i større grupper. Træning og undervisning kan foregå i din virksomhed i Danmark og udlandet, evt. via videomøder eller i vores undervisningslokaler. 

Salesforce kurser - træning - undervisning - Danmark - København - Århus

Vi sikrer din virksomhed og kursister succes med Salesforce CRM, med en ordentlig professionel introduktion til Salesforce og anvendelse af systemet, der afstemmes med virksomhedens forretningsprocesser og løsningsdesign.

Kom godt fra start og videre med anvendelsen af Salesforce CRM i dag.


Typen af rådgivning, løsninger eller support