Kontakt os - Uvildig CRM Konsulenter - Rådgiver - København - AarhusUvildig CRM Konsulent og Rådgiver

Vi tilbyder uvildig CRM konsulent og rådgiver i forbindelse med anskaffelse, implementering og optimering af jeres nuværende eller fremtidige CRM system. Vi hjælper med bl.a.:

  • Rådgivning af ledelsen og IT omkring anskaffelse af CRM løsning
  • Projektering, foranalyser, cost benefit, og fremstilling af udbudsmateriale
  • Professionel implementering af CRM løsning
  • Integration af ERP, telefonsystem, e-business, e-mail marketing, mobil etc.
  • Optimering af CRM system, processer og brugerflade

Analyse og rådgivning ifb. med anskaffelse af nyt CRM system og database
Anskaffelse af nyt CRM system kræver indsigt og erfaring, og derfor hjælper TURNER & KO med at evaluere og anbefale de CRM systemer og leverandører der passer til virksomhedens behov og udfordringer. Der er mange områder der skal tages i betragtning som virksomhedens parathed, infrastruktur, data grundlag, IT systemer, integrationsbehov, mobilitet, fleksibilitet, involvering og ikke mindst hvilke løsninger der skaber størst værdi. Ved valg af den rigtige løsning fra starten får i succes og effektivitet, og undgår dyre fejlinvesteringer til gene for medarbejderne og forretning.

Implementering af CRM system og logik
En CRM implementering er forretningskritisk for de fleste virksomheder. CRM implementeringen kræver forretningsmæssig forståelse, teknisk viden, og erfaringer med relevante CRM løsninger og processer. Med den rigtige opbygning, struktur og fokus fra starten får i succes og undgår i projekter der kuldsejler.

Optimering af CRM system, processer, brugerflade og integration
Efter implementering kan der skabes yderligere effektivitet og værdi ved optimering af CRM systemet og processer. Vores indsigt og erfaring med CRM systemer og processer gør at der hurtigt kan hentes nye værdier. Se også Salesforce CRM Konsulent.

Kontakt os
Kontakt os for uvildig CRM konsulentrådgivning og analyse. Kontakt os her.

Uvildig CRM Konsulent - Rådgiver - CRM system - CRM Løsninger - CRM Integration - København - Aarhus