Kontakt os | Professionelle konsulenter og eksperter | IT og business consulting | Cloud Computing | København | AarhusOm konsulenthuset TURNER & KO

Hvem er vi?
Konsulenthuset TURNER & KO i København og Aarhus, har ekspertteams bestående af Salesforce rådgivere, konsulenter, arkitekter, udviklere og projektledere inden for cloud computing løsninger, Salesforce CRM, ERP, E-conomic, Navision, Axapta, Oracle, SAP, Rapidi, integration og marketing.

Vi er meget konkurrencedygtige og kan hjælpe din virksomhed til succes med Salesforce IT og business consulting, cloud computing, digitalisering, og tilbyder rådgivning og sparring om din digitale strategi, arkitektur, udvikling af løsninger, udvikling af apps, implementering af digitale løsninger, integration af platforme og mobile enheder, samt de arbejdsprocesser.

Vores mix af eksperter inden for førende IT teknologier og moderne forretningsprocesser, sikrer din virksomhed en større konkurrencedygtighed samt en større grad af effektivisering.

Konkurrencedygtige kompetenceområder

 • Salesforce Cloud, Lightning, ERP, IT, integrationer og business consulting
 • Salesforce Service Cloud, Sales Cloud, Marketing Cloud, Custom Cloud, Financial Cloud, Media Cloud, SoMe Cloud
 • Integrationer Salesforce til Navision, Axapta, E-conomic, SAP, Advendio, Power BI, Outlook, DocuSign etc.
 • Salgs-, marketing-, service- og økonomisystemer
 • Moderne cloud computing systemer
 • Digitalisering og digitale løsninger
 • Fuldt integreret forretningsløsninger, CRM, ERP, mobile enheder
 • Kundestyringssystemer, forretningssystemer og salgssystemer 
 • Processer, metoder og automatisering af salg, marketing, kunderservice, ordrebehandling, fakturering etc.
 • Medarbejdertilfredshed og forandringsledelse

Certificeringer

 • Certificeret konsulenter 7+
 • Certificeret udvikler 15+
 • Certificeret arkitekter 3+
 • Certificeret marketing eksperter 3+

Afdelinger
TURNER & KO ApS har kontor i København og Aarhus, og vi dækker hele Danmark herunder Sjælland, Fyn og Jylland.

 • Sjælland (hovedkontor): Grønningen 25 - DK-1270 København K 
 • Jylland: Rosenkrantzgade 23 - DK-8000 Aarhus C
 • Hovednummer +45 7070 1036.

Finn Harreby Jepsen, Solution Arkitekt & Senior Konsulent (CEO)
- Salesforce, Service Cloud, Sales Cloud, Marketing Cloud, Financial Cloud, Custom Cloud, SoMe, Omni-channel
BA i International Marketing. Finn har 15 års erfaring inden for digitalisering og med Salesforce CRM, både som arkitekt, konsulent, og bruger. Han har erfaring med ledelse, rådgivning, omni-channel og digitalisering af virksomheder. Han har en række certificeringer inden for Salesforce CRM, CMS, marketing, search. Finn er en af Danmarks førende eksperter inden for digitalisering, Salesforce CRM og cloud computing, med stort overblik for digitale løsninger, arkitektur, processer i salg, marketing og service, e-business, kampagner, markedsføring, søgemaskineoptimering, mobilitet og med sans for forenkling.

Ray, Senior Udvikler & Arkitekt
- Salesforce CRM, Force.com, Apex, Visualforce og Integration
MCA/BCA i Computer Applications. Ray har mange års erfaring som Salesforce CRM udvikler inden for Force.com, Apex, visualforce, og 8 års udviklingserfaring i Salesforce projekter for flere større udenlandske virksomheder. Han har en række certificeringer inden for Salesforce CRM.

Dion Sørensen, Senior Konsulent
- Forandringsledelse, Organisationsudvikling, Coaching og Optimering
Er autoriseret erhvervspsykolog (cand.psych.aut.) og diplomøkonom (HD) med speciale i økonomistyring og ledelse. Han har mange års erfaring med udvikling af mennesker og organisationer, bl.a. som underviser på universitetet, som konsulent hos Right Management og A.P. Møller-Mærsk og senest som HR-direktør i Saxo Bank og HR-VP i Danske Bank. Dion er en flittig skribent, og har bl.a. udgivet bøgerne "Talentfabrikken" og "Kriseledelse".

Kim Larsen, Senior Udvikler Integrationer
- Salesforce CRM, Force.com, Apex, Power BI, Dynamics, NAV, AX, E-conomic
Ekspert i integrationer til Salesforce CRM, Power BI, Dynamics, Navision, AX, E-conomic, booking og marketing systemer.

Udvidet produktionsteam af konsulenter og udviklere
Til vores produktionsteam har vi tilknyttet yderligere specialudvalgte udviklere, konsulenter og eksperter under vores kvalitetskontrol og projektledelse inden for bl.a. Salesforce, SAP, Oracle, Navision, E-conomic, Microsoft og integration, som kan træde til enhver opgave. Vi er glade for at kunne varetage en hvilken som helst opgave, hurtigt og professionelt i Danmark og udlandet.

Her er vores kerneteam:

Finn Harreby Jepsen at TURNER & KO Salesforce CRM Konsulent, Arkitekt, Apex, Processer, Integration Peter Dalsgaard at TURNER & KO Cloud Ekspert, E-business, SEO og Projektledelse Annette Mortensen at TURNER & KO Salesforce CRM Ekspert, Force.com og Apex Kasper P. Jensen at TURNER & KO Ekspert Lean, Processer og Sociale Medier Diana Mogensen at TURNER & KO Salesforce CRM Cloud Ekspert og Integration NAV Dion Sørensen at TURNER & KO Forandringsledelse og Organisationsudvikling Jakob Smed at TURNER & KO ERP og NAV Ekspert, Projektledelse, Implementering, Integration NAV og AX Ray TURNER & KO Salesforce CRM Udvikler, Arkitekt, Force.com, Apex og Visualforce> Hvad driver os?

Vi er optaget af, hvordan virksomheder og organisationer kan arbejde mere effektivt og motiveret gennem optimering og udvikling af nye salgs-, service- og marketingprocesser og cloud computing, smartere og mere integreret applikationer, der skaber overblik og sætter fælles mål med kunden i centrum. Faglighed og professionalisme med fokus på bedre resultater er altid i højsædet.

> Hvad vil vi?
Vi vil være den foretrukne leverandør af rådgivning, ekspertise og konsulenter inden for cloud computing, digitalisering, cloud baseret løsninger som f.eks. Salesforce CRM, integreret løsninger, kommunikation og mobilitet, med fokus på at skabe konkurrencedygtighed og effektivitet hos vores kunder. Vi vil være fokuseret på at skabe fuldt integreret løsninger, processer og applikationer der forenkler og frigører tid hos både vores kunder og kunders kunder.

> Hvad kan vi?
Vi kan hjælpe virksomheder til digitalisering, omni-channel implementering, og med at blive mere konkurrencedygtige og effektive. Vi har mange års erfaring med Salesforce Cloud CRM og vi opbygger mange løsninger baseret på denne førende platform.

> Dit digitale konsulenthus med kunder i Danmark, Norge, Sverige og internationalt kan hjælpe dig!
Ønsker du IT og business consulting, rådgivning, skift til cloud computing, et nyt forretningssystem f.eks. Salesforce CRM, optimering af forretningsprocesser, integrering af CRM og økonomisystem, øget digitalisering, et nyt e-mail marketing system, eller måske søgemaskineoptimering af hjemmesiden for top placeringer i søgemaskiner, så er du meget velkommen til at kontakte os.