Moduler - Funktioner - Salesforce CRM - Danmark - Uvildige CRM Konsulenter - Rådgiver - SupportModuler og Funktioner i Salesforce CRM

TURNER & KO rådgiver uvildigt om Salesforce CRM i Danmark. Vi implementerer og supporterer alle moduler, funktioner og integrationer i Salesforce CRM.


Mange typer af moduler i Salesforce CRM, og funktioner kan implementeres, tilpasses og udvikles, til alle typer af virksomheder og organisationer. TURNER & KO har udviklet en række forretningsspecifikke moduler, funktioner, processer og apps, der skaber øget effektivitet og smarte forretningsløsninger.

Vores gennemtænkte Salesforce CRM løsninger og know-how, overflødiggør typisk flere andre applikationer, samtidig med at der kan spares penge på licenser og unødige arbejdsprocesser. Det skaber stor værdi for vores kunder, som samtidig opnår store besparelser på drift og support af mange forskellige systemer, der i stedet samles i Salesforce CRM platformen.

Mange moduler og arbejdsfunktioner kan med fordel designes, tilpasses og udvikles i Salesforce, til hver enkel virksomheds behov og processer. 

Se video herunder om hvordan Salesforce CRM kan anvendes:Se også video om hvordan kunder anvender Salesforce CRM - under menuen Salesforce CRM løsninger.

Eksempler på moduler og funktioner i Salesforce CRM, som vi ønsker at fremhæve:

Leads
Automatisering af leads direkte fra jeres website til Salesforce CRM, og direkte til den relevante sælger eller pre-sales team.
Kvalificering
Automatisering af lead kvalitet og dermed hurtigere overblik for yderligere målrettet salgsaktivitet.
Konvertering
Automatisering fra lead til kunde.


Kunder
Automatisk vedligeholdelsen af stamdata, fakturahistorik, omsætningstal etc. fra data i Navision, Oracle, SAP eller E-conomic sikrer opdatering og tilgang til data.
Pipeline
Professionel styring af pipeline giver overblik både for de enkelte sælgere og ledelsen. Konveringsraterne forbedres og omsætningen stiger.
Forecast
Professionel forecasting fra øverste ledelse ned til salgschefer og sælgere, sikrer effektivitet og fokus på salget.


Tilbud - ordre - fakturering
Professionel tilbuds- og ordregivning hurtigt og effektivt direkte fra Salesforce CRM sparer tid og frigiver mere tid til salg og bedre kundeservice, samtidig med at pipelinen altid er opdateret i real tid. 
Fakturering
Fakturering kan igangsættes direkte fra Salesforce og overføres/tilbageføres fra økonomisystemet i real tid. Bogføringen kan samtidig ske i real tid, og hele processen fra tilbud, til ordre til fakturering er gjort på ingen tid. 
Salgsteam
Professionel styring af salgsteam og differentieret tilgang til data sikres ud fra geografisk placering eller produkter.
Find nærmeste kunder
Hurtigt overblik på et kort der viser dine kunder i nærheden, giver mulighed for at planlægge og besøge nærliggende kunder eller leads.


Marketing
Professionelle masse email kampagner, drip kampagner, messer, telemarketing eller sociale kampagner direkte integreret i Salesforce gør det hurtigt at segmentere og effektuere kampagner. ROI på kampagner kan måles helt ned på reelt salg.
Marketingplanlægning
Med integreret marketingkalender giver vi marketingfolk og sælgere fælles overblik, og helt ned på den enkelte kontaktperson.


Sociale medier
Integreret overvågning af de sociale medier med dit CRM forretningssystem giver mulighed for overvågning af diskussioner om din virksomheder eller produkter med mulighed for at reagere i tide. Følg hvilke kunder der deltager i sociale diskussioner om din virksomhed.


Kundeservice
Automatisering af sagsoprettelser direkte fra jeres website eller ved indgående emails sikrer hurtig kundeservicebehandling af den rette medarbejder eller team. Automatisering af svar, eskalering, self-service, kundeportaler kan forbedre jeres professionelle service betragteligt.


Digitale kontrakter
Automatisering af kontrakter med pipeline og tilbud giver mulighed for at få kundens signatur direkte på din iPad eller iPhone, som automatisk sendes til Salesforce og arkiveres direkte på kunden.


Projektstyring
Effektiv og professionel projektstyring fuldt integreret i Salesforce CRM giver direkte link mellem kunder, kontakter, salg og sager. Projektteamet kan hurtigt dannes med medarbejdere/partnere. Hurtigt overblik for projektleder, team og salg i forhold til opgaver og forbrug. 


Business intelligence
Professionelt overblik med dashboards og rapporter giver indblik i forretningens situation på alle områder inden for salg, marketing og service.


E-handel
Professionelle e-handelsløsninger udviklet direkte på Salesforce CRM force.com koden giver en fuldtintegreret løsning, der hurtigt og effektivt lagre betalings-, salgs-, forsendelses- og lagerdata direkte i CRM. Integrering af tredie parts e-handelsløsninger kan naturligvis også foretages.


Mobilitet
Få professionel tilgang til Salesforce CRM via smartphones som f.eks. iPhone, Android, Blackberry eller via iPad. Dette er blot nogle enkelte moduler og funktioner vi har valgt at fremhæve.

Vil du vide mere om Salesforce moduler, funktioner og integration?
Få rådgivning om Salesforce fra TURNER & KO i Danmark, og hør mere om moduler og funktioner i Salesforce CRM. Kontakt os her.