Moduler - Funktioner - Salesforce CRM - Danmark - Uvildige CRM Konsulenter - Rådgiver - SupportModuler og Funktioner i Salesforce CRM

TURNER & KO rådgiver uvildigt om Salesforce CRM i Danmark. Vi implementerer og supporterer alle moduler, funktioner og integrationer i Salesforce CRM.


Mange typer af moduler i Salesforce CRM, og funktioner kan implementeres, tilpasses og udvikles, til alle typer af virksomheder og organisationer. TURNER & KO har udviklet en række forretningsspecifikke moduler, funktioner, processer og apps, der skaber øget effektivitet og smarte forretningsløsninger.

Vores gennemtænkte Salesforce CRM løsninger og know-how, overflødiggør typisk flere andre applikationer, samtidig med at der kan spares penge på licenser og unødige arbejdsprocesser. Det skaber stor værdi for vores kunder, som samtidig opnår store besparelser på drift og support af mange forskellige systemer, der i stedet samles i Salesforce CRM platformen.

Mange moduler og arbejdsfunktioner kan med fordel designes, tilpasses og udvikles i Salesforce, til hver enkel virksomheds behov og processer. 

Se video herunder om hvordan Salesforce CRM kan anvendes:Se også video om hvordan kunder anvender Salesforce CRM - under menuen Salesforce CRM løsninger.

Vil du vide mere om Salesforce moduler, funktioner og integration?
Få rådgivning om Salesforce fra TURNER & KO i Danmark, og hør mere om moduler og funktioner i Salesforce CRM. Kontakt os her.