Kontakt os | Uvildig CRM Konsulenter og RådgiverOptimering af hjemmesider, struktur, design og indhold

Hjemmesider er ikke en låst løsning, for alt ændrer sig løbende, både brugernes præferencer og søgemaskinernes måde at læse hjemmesider på. Derfor arbejder vi professionelt med en optimeringskultur, så vores kunders hjemmesider altid er optimeret og opdateret.

Vi har skabt forretningskritisk optimering af hjemmesider og synlighed i søgemaskiner, for bl.a. Scandinavian Airline, Mycruise.dk, EDB Gruppen.

TURNER & KO har fokus på optimering af bundlinje
Hos TURNER & KO har vi fokus på bundlinje, så vi arbejder fokuseret med at få kvalificeret trafik til vores kunders hjemmesider og på at konvertere denne trafik til emner, salg eller tilmeldinger. Vi arbejder på optimering af ROI – return on investment med fokus på bl.a.:

  • Optimering af hjemmesidens opbygning og struktur
  • Optimering af design, elementer og farver
  • Optimering af kommunikation, tekster, links, udformning og forståelse
  • Optimering af tilmeldinger, forespørgsler og køb

Viden bygger på erfaring og data
TURNER & KO optimerer hjemmesider på baggrund af mange års erfaring, data og statistik. Vi har stor erfaring med søgemaskiner, organisk søgemaskineoptimering, CMS systemers opbygning og struktur, og online kommunikation der giver trafik. Vi optimerer hjemmesider efter hvordan søgemaskiner bedst indekserer og læser websider. Selvom disse regler og logaritmer ændrer sig løbende, sikrer vi fastholdelse af topplaceringer.

Kom videre med professionel optimering af din hjemmeside
Kontakt os omkring optimering af vores hjemmeside på tel. +45 7070 1036 eller anvend gerne vores kontaktform. Vi kontakter dig inden for 30 minutter


Typen af optimering af hjemmesider, rådgivning, løsninger eller support 


WORK EFFECTIVE - WORK SMARTER - WORK INTELLIGENT