IoT løsninger og platform - Salesforce IoT - mennesker og maskiner


IoT løsninger og platform - Internet of Things, er den nye teknologi og digitalisering der giver mennesker og maskiner nye muligheder for at kommunikere med hinanden. For med Internet of Things (IoT) bliver tingene omkring os udstyret med simkort og sensorer, så de kan indgå i intelligente netværk. Det baner vej for smarte processer og indsamling af data i realtid, der giver brugere, virksomheder og samfund værdi.

Vi bygger fremtidens løsninger på Salesforce IoT platformen, så du får det bedste af alle verdener i din fremtidige forretningsløsning. 

Udviklingen er kraftigt på vej frem. Ifølge Gartner er allerede over 9 mia. enheder koblet op på internettet i dag. I takt med at sensorer, netværksudstyr og forbindelser bliver bedre, hurtigere og billigere, bliver IoT også relevant i flere sammenhænge.

TURNER & KO tilbyder IoT løsninger og platform samt udvikling til netop din forretningside, som kan sammensmeltes med dit salgssystem. Vi tilbyder også vores know-how og innovation til at gennemtænkte jeres IoT løsning og hjælpe med den kreative del af processen.

Kontakt TURNER & KO for at finde ud af, hvordan du kan udnytte teknologien til smartere løsninger.