Google adwords marketing - Digitalt bureau - Adwords kampagner - København - Danmark - Norge - SverigeGoogle Adwords Marketing

Vi har certificeret konsulenter med stor erfaring i Google Adwords Marketing kampagner. Med vores seriøse tilgang til at skabe trafik og synlighed i søgemaskiner laver vi en strategi, opbygger og overvåger kampagner, der sikrer relevant trafik til din virksomheds hjemmesider. Google Adwords Marketing kampagner kan vi anvende til at skabe målrettet og den ønskede mængde trafik, samt til at understøtte der, hvor vi med søgemaskineoptimering ikke kan dække 100% med top 3 placering i f.eks. Google.

Med Google Adwords kampagner betales der pr. klik - pay per click - ppc, og vi sikrer at der opnås optimal udnyttelse af budgettet. Vi laver fuld integration til Salesforce CRM, så dine Google Adwords kampagner kan måles direkte i CRM systemet med hvor stor omsætning kampagnerne rent faktisk genererer.

Eksempler på vores kunder der har opnået større synlighed og flere kunder fra Google Adwords Marketing kampagner er bl.a. SAS, Mycruise.dk og JKE Design.

Anvend vores kontaktformular. Derefter ringer en konsulent til dig med vejledning om vores løsninger, services, produktinformationer og priser, og forklarer hvordan vi kan hjælpe din virksomhed til mere succes. Vi kontakter dig inden for 30 minutter.


Typen af Google Adwords Marketing rådgivning, løsninger eller support 


_____________________________________________________________________________________________________________
Udvalgte referencer:
TURNER & KO referencer globalt