Social media marketing - Konsulenter - Rådgivning - Digitalt bureau - Facebook - Linkedin - Twitter - Youtube - Instagram - Flickr - København - Aarhus - Danmark - Norge - SverigeSocial media marketing (SoMe) strategi og eksperter

Vi har konsulenter og eksperter med stor erfaring i social media marketing SoMe, og med vores kendskab til sociale medier, som Facebook, Twitter, Youtube og Linkedin, kan vi etablere en effektiv social marketing strategi, samt større synlighed for din virksomhed, produkter og ydelser.

Med vores social media marketing (SoMe) løsninger og korrekt strategi, kan emner og kunder, langt nemmere finde din virksomhed, produkter og ydelser på de sociale medier. Samtidig opnår din virksomhed moderne muligheder for at kommunikere på langt flere platforme.

Social media marketing SoMe, kan vi integrere fuldt med jeres CRM system, men i øjeblikket kun med Salesforce CRM. Derved bliver det nemmere at overvåge kommunikationen omkring jeres produkter og virksomhed på de sociale medier, og samtidig giver det jeres marketing/sociale medieafdeling, mulighed for straks at involvere sig i den åbne diskussion. Det forekommer ofte at både emner, kunder og konkurrenter, kommunikerer og kommenterer på medierne, både positivt og negativt.

Anvend vores kontaktformular, derefter ringer en konsulent til dig. Vores konsulent vejleder dig gerne om vores løsninger, services, produktinformationer og priser, og om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed til succes. Vi kontakter dig inden for 30 minutter.


Typen af social media SoMe rådgivning, løsninger eller support 


_____________________________________________________________________________________________________________
Udvalgte referencer:
TURNER & KO referencer globalt