Kontakt os - Cloudforce København - Copenhagen - Rådgivning om Salesforce CRMSalesforce Cloudforce København - Konference og Seminar

Salesforce Cloudforce København konference og seminar blev afholdt med stor succes af Salesforce.com, som er verdens førende udbyder inden for cloud baseret CRM. TURNER & KO var inviteret og deltog. Social enterprise CRM ser ud til at blive det helt store hit i vores fremtidige måde at kommunikere med kunder, partnere og slutbrugere.

Social enterprise CRM gør det muligt og effektivt at overvåge alle social platforme omkring ens egne eller konkurrenters produkter og ydelser, samtidig med at virksomheder kan kommunikere omkring salgsmuligheder, service og produkter direkte med slutbrugerne. 

Social enterprise CRM gør det muligt at skabe en social dna profil af hver af sine kunder i Salesforce CRM systemet, for derved at kunne kommunikere direkte mellem kunde og produkt, forhandler og slutkunde, kunde og leverandør etc. Mulighederne er enorme og social enterprise CRM fra Salesforce.com er den første af sin slags på verdensplan. 

Toyota er allerede i gang med et enestående social enterprise projekt baseret på Salesforce CRM. De kalder det ToyotaFriend, hvor bilen kommunikere via Facebook og Twitter med bilens ejer, og bilen kommunikere med forhandleren omkring service etc.

TURNER & KO kan hjælpe din virksomhed med at skabe en social enterprise CRM strategi samt en løsning der går langt ud over dine konkurrenters muligheder.  

Kontakt os hvis du vil vide mere om Salesforce CRM konferencer, seminarer, kurser, digitalisering eller se video om moduler og funktioner i Salesforce CRM Enterprise

Cloudforce Copenhagen - København - Salesforce CRM - Social enterprise CRM
Cloudforce København 2012 Copenhagen - copyright TURNER & KO.