E-conomic - E-conomic Løsning - E-conomic ERP - RegnskabE-conomic - E-conomic Løsning - E-conomic ERP - E-conomic Regnskabsprogram - E-conomic Konsulent - E-conomic Integration - Salesforce Integration - København - Aarhus - Danmark - Norge - SverigeE-conomic regnskabsprogram - web- og cloud-baseret

E-conomic regnskabsprogram, økonomisystem og bogføringssystem, er web- og cloud-baseret. E-conomic forhandles af TURNER & KO, som rådgiver om løsninger, opsætning og integration. Der findes flere regnskabsprogrammer, men kun få er webbaseret, som E-conomic, og fungerer nemt og godt, som E-conomic.  E-conomic regnskabsprogrammet anvendes af både mindre og større virksomheder, og prisen starter fra kun kr. 99,- pr. måned.

E-conomic regnskabsprogram var det første system i Danmark, som blev webbaseret. Firmaet bag er dansk, så opbygningen er naturligvis lavet til danske forhold og lovgivning, men i de senere år også til mange andre landes forhold og lovgivning. E-conomic regnskabsprogram og økonomisystem, er derfor udkommet i mange lande- og sprogversioner tilpasset de nordiske lande, England, Spanien, Tyskland, Holland, Belgien m.fl.

E-conomic er et seriøst regnskabsprogram. økonomisystem og bogføringssystem i et. Du kan også lave koncernregnskab, dokumentscanning og projektstyring. Brugervenligheden er særdeles god og systemet er nemt at bruge for alle. 

Prøv E-conomic helt gratis - kontakt os. 

E-conomic regnskabsprogram og økonomisystem fordele 
1. Den største fordel er at E-conomic er webbaseret, og at du logger dig ind via din webbrowser enten fra kontoret, hjemmefra eller sommerhuset. Uanset hvor du er, har du hurtig adgang til din virksomheds regnskaber, koncernregnskaber, lønsystem, bogføring og momsangivelser.

2. En anden fordel er at E-conomic er godkendt af mange revisorer. Du kan inde fra regnskabssystemet tildele adgang til din egen revisor, når og hvis du ønsker det. Det giver mulighed for hurtig involvering, afslutning og hjælp.

3. Vi har standard integration (API) til E-conomic, så vi kan lave hurtig integration til dit CRM system f.eks. Salesforce CRM og webshop etc. Således kan kundedata altid være opdateret og faktura kan oprettes helt automatisk når et salg lukkes i CRM.


TURNER & KO er E-conomic forhandler, implementerings- og integrationspartner

TURNER & KO har stor erfaring med E-conomic, og vi har udviklere og konsulenter der kan hjælpe dig med opsætning og implementering til din virksomheds behov. Vi integrerer E-conomic til Salesforce Cloud CRM og webshops.

Koncernregnskab i E-conomic
Skal du have hjælp med opsætning og implementering af E-conomic regnskabsprogrammet til koncern, så har vi konsulenter der hjælper dig.

Webbaseret E-conomic
Med E-conomics får du helt sikkert et professionelt webbaseret regnskabsprogram, på den nemme måde og med gratis support.  

Prøv E-conomic helt gratis i 14 dage. Klik på banneret her på siden for at starte din prøveversion.

E-conomic Forhandler - E-conomic Løsning - Cloud - Finanssystem - Økonomisystem - E-conomic Rådgiver - Forhandler - E-conomic Partner - Danmark - Norge - Sverige - København - AarhusKontakt din E-conomic forhandler og konsulent her
Skal du have rådgivning eller hjælp med implementering, opsætning eller integration af E-conomic til Salesforce CRM, så har vi stor erfaring med E-conomic og et team af E-conomic Udvikler og Konsulenterder kan hjælpe og rådgive.

Kontakt os på telefon +45 70701036 om E-conomic priser, implementering og integration eller anvend vores kontaktformular.

Læs også ERP KonsulentSalesforce CRM eller Hvad er Salesforce CRM.