Kontakt os | Rådgivning om Salesforce CRMEffektivisering på dagsorden i 2012

Effektivisering vil for mange virksomheder stå højst på dagsorden i 2012, det viser undersøgelser foretaget af Gartner og IDG.

Hos TURNER & KO er vi glade for at det område vi har haft fokus på i de seneste 3 år - effektivisering af virksomheder og understøttelse med det rette IT system - faktisk er kommet øverst på mange virksomheders prioritetsliste. Både finanskriser, cloud, mobilitet, ROI, processer og nye IT-systemer ændrer den måde virksomheder skal og bør tænke fremadrettet i forbindelse med effektivisering af virksomheden.

Vi mener at professionel kommunikation på flere platforme giver forbedret kundeservice og øget salg. Samtidig mener vi at reducering af unødvendigt tastearbejde, dobbeltfunktioner, mindre antal IT-systemer og flere integrationer giver større effektivitet og sparet tid som kan frigøres til mersalg og bedre service.

Vores rådgivning er dokumenteret og har sikret forøget effektivitet hos vores kunder med mellem 15-45% samt forøget deres omsætningen med mellem 5-20% i år 1. Et samarbejde er med garanti den bedste investering for din virksomhed. 

Gartner og IDG mener i en ny rapport at disse områder vil være højst prioriteret hos virksomheder i 2012:

På teknologi-siden
1. Analyse og BI (business intelligence)
2. Mobil-teknologier
3. Cloud Computing
4. Samarbejdssoftware som CRM
5. Modernisering af legacy-software

På forretningssiden:
1. Øge virksomhedens vækst
2. Tiltrække og fastholde nye kunder
3. Reducere virksomhedens omkostninger
4. Udvikle nye produkter og tjenester
5. Levering af operationelle resultater

Ønsker du bud på hvordan din virksomhed kan blive mere effektiv og hvilke IT-systemer der bedst kan understøtte jeres forretningsprocesser, så kontakt TURNER & KO via kontaktformularen.

af Finn Harreby Jepsen

Læs mere om Salesforce CRMHvad er Salesforce CRM og om Salesforce CRM konsulenter