SEO - Søgemaskineoptimering - SEO Teknik - SEO Rådgivning - SEO OptimeringSEO teknik er en kommunikationsteknisk opgave

SEO teknik kræver stor erfaring med kommunikation, søgemaskiner og CMS systemer. Du kan ikke bede IT-afdelingen om at lave SEO eller organisk søgemaskineoptimering af hjemmesider. Tilbage i tiden var det IT-afdelingen, der havde ansvaret for virksomhedens hjemmeside. Men i dag kræver denne opgave helt andre kompetencer, og netop en SEO konsulent skal have store erfaring med denne specielle teknik der kræver stort indblik i hvordan søgemaskinernes webcrawlers arbejder, CMS systemer, og samtidig forståelse for kommunikation.

Ejerskabet af et website, ledelsen af SEO, og de strategiske beslutninger, bør ligge i virksomhedens marketing- eller kommunikationsafdeling. IT-afdelingen er leverandør til produktet, ikke produktets ejer.

Det samme gælder for markedsføring i søgemaskiner, uanset om det er betalte søgeordsannoncer eller den organiske optimering SEO. Det er en markedsførings- og kommunikationsopgave, og den skal ledes af de folk, der har forstand på den slags. De sidder ikke som udviklere i IT-afdelingen!

SEO kræver speciel teknik, og marketing- eller kommunikationsafdelingen kan ikke løfte opgaven alene. IT-afdelingen har også en vigtig rolle at spille. Uden dem, kan strategierne ikke føres ud i livet. Det er derfor afgørende vigtigt, at der er en meget tæt og god dialog mellem marketingafdelingen, IT-afdelingen og de andre grupper i virksomheden, som er med til at lave elementer til websitet.

I mange større virksomheder er der meget langt fra marketing- til IT-afdelingen, både fysisk og mentalt. Er det tilfældet i din virksomhed, bliver du nødt til at gøre noget ved det nu, hvis du vil gøre dig håb om gode resultater i søgemaskinerne!

Vi anbefaler at i bruger TURNER & KO's seriøse SEO konsulenter, da opgaven med søgemaskineoptimering typisk ikke vil skulle foregå dagligt og løbende. Det er en opgave der alt efter omfanget af hjemmesiden, sproglag og antal sider, kan tage alt fra en uge til to måneder fuldtid.

Læs mere - Søgemaskineoptimeringhvad er SEO? - skaber søgemaskineoptimering værdi? - voldsom vækst med markedsføring i søgemaskiner.

SEO Søgemaskineoptimering Hjemmesider CertifiedTURNER & KO hjælper virksomheder med professionel organisk søgemaskineoptimering og leverer topplaceringer - side 1 og top 3 - i søgemaskiner som Google, Bing, Yahoo. Således bliver din virksomhed's hjemmeside fundet, når der søges efter netop jeres produkter og services.

Kontakt os her, hvis du ønsker søgemaskineoptimering af din virksomhed's hjemmeside.