Digitalisering, Digital Strategi og Rådgivning

Digitalisering styrker konkurrenceevne og vækst. Men kun 7% af alle danske virksomheder har udviklet digitale forretningskoncepter og digitale strategier, og kun 76% bruger udelukkende digitale løsninger til basale funktioner eller i begrænset omfang. 33% af alle danske virksomheder mangler kompetencer til at tænke IT ind i forretningsudvikling, og 40% er meget usikre på det afkast, de kan forvente ved at investere i IT. 

Den manglende IT-anvendelse skyldes ofte at ledelsen mangler digitale kompetencer til, at kunne koble strategisk forretningsudvikling med de mange digitale muligheder og IT systemer, som følger med de nye digitale teknologier.

Digitalisering - Digital Strategi - Rådgivning - Digitale Forretningskoncepter - Digitalt Bureau - Forretningsudvikling - Partner - Forhandler - København - Danmark 

Få friske øjne og den rette rådgivning om digitalisering af vores eksperter.
Har din virksomhed brug for friske øjne til sparring og rådgivning om digitalisering, effektivisering og moderne IT løsninger, så har TURNER & KO de rette erfarne digitale konsulenter med stort overblik til at rådgive dig om digitale forretningskoncepter. Vi kan sparre i den strategiske forretningsudvikling med ledelsen, og komme med anbefalinger til de helt rigtige digitale løsninger, IT systemer og strategier, der passer til din virksomheds behov og muligheder. Vi rådgiver, designer og sammensætter digitale forretningskoncepter, IT systemer og strategier for dig, der kan skabe størst mulig effektivitet og værdi.


Få ekspertrådgivning om digitalisering og digitale forretningskoncepter.
Anvend vores kontaktformular. Derefter ringer en konsulent til dig med vejledning om vores ekspertrådgivning, løsninger, services, produktinformationer og priser, og forklarer hvordan vi kan hjælpe din virksomhed til mere succes. Vi kontakter dig inden for 30 minutter. 

Læs også om digital analyse, løsninger og Salesforce CRM


Typen af digital rådgivning, løsninger eller support 


Udvalgte referencer:
TURNER & KO referencer globalt - Digitalisering - Digital Strategi - Rådgivning - Digitalt Bureau