Kontakt os | Uvildig CRM Konsulenter og RådgiverRace Sailor Pro - en løsning og applikation til styring af kapsejladser

Vi har udviklet Race Sailor Pro, som en løsning og app til kapsejlads i sejlklubber både lokalt og nationalt, til race management, kapsejladsstyring, invitationer, tilmeldinger, omregning af tider efter handicapregler, resultater, resultatlister og placeringer. Bestil en demo af Race Sailor Pro.

Race Sailor Pro kapsejlads app'en fungerer som en cost effektiv løsning til alle sejlklubber og kapsejladsarrangører i Danmark og verden over. Udviklingen af Race Sailor Pro app'en foregår med vores ekspertise inden for nye moderne cloud baseret platforme og mobile løsninger.

RaceSailor - Apps for Sailing - Kapsejlads - Kapsejladser - Løsninger til Kapsejlads - System til Kapsejladser - Sejlklub IT - København - Danmark 

Hvad kan Race Sailor Pro applikationen gøre i forbindelse med kapsejladser?
Hjælpe race committee med at få overblik over alle kapsejladsdeltagere, resultater, inviteret og deltagende både, handicap, certifikater, skippere, al kommunikation, enkel indrapporteringer af måltider enten af dommerbåden eller skipper selv, GPS tracking, resultater i realtid, direkte kommunikation mellem dommere og skippere på vandet og meget mere. 

Mercandise, sejlertøj, shorts og t-shirts m.v.
På sigt håber vi at kunne udvide konceptet med lækkert sejlertøj, shorts og t-shirts til sejlere i Danmark og hele verden. I den forbindelse er vi interesseret i et samarbejde med tøjdesignere og investorer for at sætte ekstra skub i udviklingen af Race Sailor Pro.

RaceSailor app for sailing, race management, kapsejladsBestil demo af vores Race Sailor Pro kapsejlads app udviklet i samarbejde med TURNER & KO, og få nem styring af kapsejladser og resultater. Vores konsulent kommer gerne og demonstrere løsningen.

  Vil du høre mere?
  Kontakt os omkring demo af Race Sailor Pro kapsejlads app'en og løsningen på tel. +45 7070 1036 og tal med Finn Harreby Jepsen, eller anvend gerne vores kontaktform.

  Race Sailor og Race Sailor Pro er et trademark.
  www.racesailor.eu
  www.racesailorpro.com

  Udvikling af CRM og Apps - Vinder Apps - Winner Apps - CRM Udvikling - App Udvikling